Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Friday 9 May 2014

Rusty Gold Swapmeet Amsterdam


Rusty Gold Swapmeet Amsterdam


De Cruise Inn, Amsterdam, zondag 4 mei. Al vroeg komen motoren aangeronkt, goudzoekers op zoek naar onderdelen uit lang vervlogen tijden. Rusty Gold, chopperzadels en gekke sturen, oude helmen en zelfs motorbanden die de THT datum al ruimschoots gepasseerd zijn, het is precies waar deze liefhebbers op afkomen. 


Bij de Rusty Gold Swapmeet Amsterdam vind je geen commerciĆ«le toestanden, geen kramen met petjes en leer, maar in de buitenlucht op het terrein voor de Cruise Inn je spullen die je wilt verkopen op de straat of op een oude deken neerleggen


 en voor redelijke prijzen te koop aanbieden. Lenny en Zoran, die de Rusty Gold Swapmeet organiseren, lopen tevreden rond. Het is dan ook lekker druk, er staan waanzinnig mooie, oude motoren en het is het mooiste weer van de wereld! Alle beloftes die opde flyer van de Rusty Gold Swapmeet Amsterdam stonden werden nagekomen, alleen ‘Delicious Food’ wat vette friet inhield, was misschien wel wat erg optimistisch omschreven… 






Op het pad naast de Cruise Inn stonden algauw tientallen coole Bikes geparkeerd, van een bizarre CX en de net gerestaureerde (en met de hand geschilderde!) BSA van collega Ad van Bohemen, tot en met leuke choppers, gebaseerd op een Yamaha XS  ’n H-D Panhead en een Triumph. Shovelheads, Ducati’s en Puch brommers in customuitvoering stonden gebroederlijk zij-aan-zij mooi te wezen. In deze scene is opvallend dat er gelukkig steeds meer jonge mensen zich met motoren en bromfietsen bezig houden. Een stuk of zes echt coole brommers getuigden hiervan, naast een aantal jonge jongens die op leuk verbouwde motoren aan kwamen rijden.







Ook de straten om de cruise Inn waren in de middag gevuld met alle merken, types en soorten motoren. Met live muziek en veel leuks om te kijken en te kopen was de derde Rusty Gold een gezellige meeting! 























Wil je alle 270 foto's zien die we hebben gemaakt op de 
 of klik HIER.

No comments:

Post a Comment