Riding!

Riding!
Riding my FXDWG

Sunday 6 May 2012

Central Harley-Day 2012

Zondag 6 mei 2012

Central Harley-Day Veghel 2012

Door Onno “Berserk” Wieringa

                           Central Harley-Day 2012


Op zondag 6 mei 2012 was het weer de jaarlijkse Central Harley-Day!








Central Harley-Davidson in Veghel organiseert al heel wat jaartjes de Central Harley-Day Al weer voor de achtste maal werd ook dit jaar weer de Central Harley-Day gehouden. Zoals inmiddels wel bij de meeste Harley-Davidson rijders bekend: de eerste zondag van mei is het Central Harley-Day! Van 10.00 uur tot 17.00 uur was iedereen van harte welkom aan de Corridor in Veghel om dit jaarlijks terugkerend festijn bij te wonen. De gure wind en dreigende luchten weerhielden helaas veel mensen om te komen, het was duidelijk stukken rustiger dan anders op de Central Harley-Day, maar daarom helemaal niet minder gezellig!






De straat voor Central was weer gevuld met stands, waarvan degenen met warme kleding waarschijnlijk het beste zaken deden… Buiten was er ook live muziek, de countryband ‘Duncan’s Deal’ speelde er lustig op los. Bij de diverse activiteiten op de Central Harley-Day, zoals bij de Riding Bull, was niets te beleven, er was weinig animo.





Het drukste was het bij de koffie en vette happenkraam waar de inwendige mens even verwarmd moest worden! Het terras waar het eten & drinken kon worden genuttigd was zoals gewoonlijk tegenover het trailerpodium waar de band speelde. Op het terras was het koukleumen maar toch bleven veel bezoekers tijdens de Central Harley-Day hangen. Iedereen loopt te klagen dat er nog maar zo weinig gezellige Harley Dagen zijn, maar zodra het niet warm genoeg is, komen er maar weinig motorrijders opdagen. ‘Rare Jongens, die Harley-Rijders’ zoals Obelix zou zeggen… Wij hebben in elk geval een leuke dag gehad!

























































No comments:

Post a Comment